Ondernemen zonder zorgen, daar draait het omhouse
Een oplossing om maat van uw bedrijf

ICT bij KMO's kan een bron van ergernis zijn. En dat terwijl een goedlopende ICT-omgeving voor kleine bedrijven net zo belangrijk is als voor grote ondernemingen. Vaak lijkt het inhuren van een bedrijf voor een goed werkende ICT-oplossing echter te duur in verhouding tot de opbrengsten ervan.
Bcom-IT Business biedt daarom professionele, praktische ICT diensten en producten binnen kleinere ondernemingen. Belangrijk daarbij is de balans tussen kosten en baten, we leggen bewust de nadruk op praktische toepasbaarheid. ICT is namelijk geen doel op zich maar een middel om een beoogd doel te bereiken.

Van netwerk tot telefonie, en van camerabeveiliging tot remote back-up: we vinden voor elke klant een passende oplossing. Dit doen we door voortdurend op de hoogte te blijven van het enorme aanbod in ICT-producten en zo veel mogelijk gebruik te maken van standaard oplossingen. Deze zijn inmiddels bij vele klanten toegepast en hebben zodoende een ruime schat aan ervaringen opgeleverd.

Veiligheid, stabiliteit en degelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Als dat bij u ook het geval is bent u bij Bcom-Business aan het goede adres.

Bel of mail voor een oriënterend gesprek, wij helpen u graag!

Netwerken

Aanleggen en beveiligen van netwerken

Totale ontzorging

Remote support, security, onderhoud en (netwerk)management voor een vast bedrag per maand

VoIP telefonie

Bellen over uw bestaande internet verbinding via een virtuele telefooncentrale. Uiteraard met behoud van uw bestaande telefoonnummer(s).

IT Service Desk / Helpdesk

Onze IT Service Desk bekijkt al uw vragen en problemen met een glimlach!

Mobirise
Interesse?

Bcom-IT Business is uw vaste partner voor ICT-dienstverlening. Wij zijn een jonge onderneming en richten ons op werkplekbeheer, webdesign, hosting, internet- en telefonieverbindingen en cloud. Dit laatste speelt tegenwoordig een grote rol in de flexibiliteit en bereikbaarheid van de diensten van organisaties. Wij helpen kleine en middelgrote organisaties de cloud efficiënt te implementeren in hun dagelijkse bedrijfsvoering. Altijd op maat en altijd volgens uw wensen en eisen.

Interesse in een gesprek?
Stuur een mailtje naar b2b@bcom-it.be , de koffie staat al klaar!

Adres

Gentsesteenweg 107
9200 Dendermonde 


Contact

Email: hallo@bcom-it.be
Telefoon: 052 89 58 50
BTW: BE0699.906.963