Het ontstaan van Bcom-IT/ Computerhulp.Vlaanderen? Da's een verhaal met een persoonlijke touch!

    Bcom-IT / Computerhulp.Vlaanderen werd medio 2018 opgericht door Jorden Gysbrechts. Hij droomde tijdens zijn studententijd al om zelfstandige te worden. Zijn drijfveer om Bcom-IT in het leven te roepen? Mensen terug laten houden van hun digitale toestellen.

    Veel mensen zijn namelijk aangewezen op hulp van buitenaf als het gaat om digitale problemen. Niet iedereen heeft een kind of buur die gebeten is door het digitale virus. 

    De groeiende vraag naar persoonlijke digitale hulp werd door Jorden opgemerkt en omgezet in een business case. Bcom-IT was geboren.  


    Ondersteuning voor bedrijven? Daarop zijn we ons nu aan het focussen. We bieden al diverse zakelijke IT-oplossingen en zijn nu verder aan het vormgeven hoe we bedrijven optimaal kunnen ondersteunen in een steeds meer tech driven omgeving. 


Mobirise

Onstaan Bcom-IT

Medio 2018

Ontstaan van Bcom-IT

Mobirise
Eind 2022

Bcom-IT / Computerhulp.Vlaanderen

Om klanten beter te bedienen werd er een splitsing tussen de particulieren en bedrijven gemaakt. Computerhulp.Vlaanderen is specifiek voor particulieren waar Bcom-IT business zich richt op digitale ontzorging bij bedrijven. 
Vanaf nu heet het bedrijf voluit Bcom-IT / Computerhulp.Vlaanderen.

Mobirise
Medio 2023

Ons eerste kantoor

Vanaf midden 2023 betrekken wij een nieuw kantoor in Dendermonde om onze diensten nog verder te optimaliseren en verdere expansie mogelijk te maken.

Mobirise

Servicegebied

Momenteel accepteren wij klanten door heel de Denderstreek.
Bcom-IT in uw regio? Stuur een mailtje naar hallo@bcom-it.be

Adres

Gentsesteenweg 107
9200 Dendermonde 


Contact

Email: hallo@bcom-it.be
Telefoon: 052 89 58 50
BTW: BE0699.906.963